intensives

Critical alignment YOGA workshops in eindhoven

 

Critical Alignment Yoga workshops/intensives zijn extra lange lessen die 1x per maand op zondagochtend worden aangeboden in Eindhoven.

Tijdens de workshop wordt je vanuit de heldere CAY techniek uitgenodigd om direct waar te gaan nemen en zelfonderzoek te doen. Zo raak je steeds meer verbonden met het pure ervaren:  -uit je hoofd, in je lijf. Dat brengt je naar een intiemere verbinding met lichaam, gevoel, emotie en realiteit.

In het  directe ervaren in het moment kan (fysieke) spanning vanuit de ondersteuning van de adem worden verzacht en losgeweekt. De gebieden raken beter doorbloed en meer ontspannen. Als de verharde spieren en weefsels weer in beweging komen, wordt het skelet steeds minder in een vorm ‘gedwongen’. Hierdoor neemt de mobiliteit van de gewrichten en de wervelkolom toe. Door te ontspannen binnen de dynamische houdingen krijgen de onderliggende, diepere spier- en botstructuren ook de mogelijkheid deze ontspanning actief te ondersteunen. Door vanuit deze ontspanning te bewegen wordt er weer kracht opgebouwd in de houdingsspieren van het lichaam.

Hierdoor komt het lichaam meer in balans en neet het een meer open houding aan. De adembeweging krijgt meer ruimte en kan makkelijker circuleren.  De beweging wordt vrij doorgegeven door het lichaam.

IMPACT

  • meer kracht en helderheid
  • je rug voelt meer ontspannen
  • meer gemak in je houding
  • bewustworden van grenzen
  • meer zelfvertrouwen
  • meer compassie voor zichzelf  en anderen
  • meer mildheid en vreugde

 

critical alignment yoga intensives – praktische info

yoga eindhoven
yoga eindhoven

één losse intensive € 33,50

strippenkaart 3 intensives € 93,00 (half jaar geldig)

strippenkaart 5 intensives €145,00 (tien maanden geldig)

Eindhoven, Studio Yoga en Adem, Aalsterweg 181b

Als je op de door jou gewenste datum klikt kom je in het reserveringssysteem van NaturalAlignment in momoyoga

Koop je een meer-strippenkaart dan kun je de overige data aansluitend boeken.

Twijfel je of deze intensive (s) voor jou geschikt is? Mail Marion om te overleggen. Een van de meest gestelde vragen is of dit niet te intensief is als je gewent bent aan lessen van 1 of 1,5 uur. Dan kan ik je geruststellen: het is heel goed te doen, er is voldoende afwisseling tussen actie en rust en doordat de intensive langer duurt dan een normale les zal je gaan ervaren dat de ontspanning dieper en langer doorwerkt.