algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Natural Alignment

 Versie 14 januari 2022

Volg je workshops of retraites of yogalessen bij Natural Alignment of boek je een individuele (yoga of natuur) coachingsessie, dan ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Medisch

De deelnemer is verplicht om voor aanvang van door Natural Alignment georganiseerde activiteit/sessie de eventuele lichamelijke of psychische klachten te melden aan Marion zodat zij verantwoorde alternatieven kan aandragen. Marion kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld indien er sprake is van letsel of verwonding tijdens of na de les. Marion kan op grond van bepaalde medische redenen die bij deelname worden gemeld, de toegang tot de workshop of retraite weigeren.

Sociaal

Aangeraden word om ruim op tijd de workshop/retraite aanwezig te zijn. Te laat komen kan storend zijn voor de mededeelnemers. Persoonlijke uitingen van deelnemers worden vertrouwelijk behandeld, zowel door Marion als de mededeelnemers. Laat kostbare voorwerpen niet in de garderobe achter maar neem ze mee in het studio of lesruimte. De eigenaar van de accommodatie, noch de docente stelt zich aansprakelijk voor diefstal of verlies. Graag telefoon niet in op stil zetten of helemaal uit.

Aansprakelijkheid

Het deelnemen aan alle activiteiten van Natural Alignment is geheel voor eigen risico. Natural Alignment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijk en/of geestelijk letsel of blessures, verlies of schade, verband houdende met een het volgen van workshops/intensives/retraites  en/of het volgen van individuele coachingsessie(s) bij, of verzorgd door, Natural Alignment. Dit geldt ook voor het volgen van online videolessen die beschikbaar zijn via Momoyoga.

Betaling

Je plekje voor workshop/intensive is gereserveerd en gegarandeerd na betaling van het totaalbedrag of de aanbetaling via Ideal. Dit verloop via het online boekingssysteem van Momoyoga. Online abonnementen hebben een geldigheid die word aangegeven bij het reserveren en verlopen automatisch op de aangegeven datum. Betaling van een individuele coachingsessie kan contant ter plekke of achteraf via een betalingsverzoek.

Annuleringvoorwaarden individuele coaching

Individuele coachingsessie die binnen 24 uur voor afspraak worden geannuleerd, zullen volledig in rekening worden gebracht net zoals in het geval van een no-show Bij annulering voor die tijd worden geen kosten in rekening gebracht.

Annuleringvoorwaarden workshops/intenisve van maximaal 2 dagdelen

  • Annuleren/afmelden binnen 48 uur voor start activiteit: je betaalt 100% van de totaalkosten.
  • Annuleren/afmelden vanaf één week tot 48 uur voor start: je betaalt 50% van de totaalkosten.

Wellicht is het mogelijk om je workshop in te halen op een ander moment. Check hiervoor het momoyoga systeem of neem contact op met Marion. De mogelijkheid tot inhalen is niet gegarandeerd en je kunt hier geen 100% aanspraak op maken.

Annuleringsvoorwaarden meerdaagse retraites/weekenden/workshop via Natural Alignment

Bij annulering / afmelding van retraites of workshops met een of meerdere overnachtingen door de deelnemer:

  • Binnen 5 dagen voor start van de activiteit vindt er geen restitutie plaats.
  • Tussen 7 dagen en 5 dagen voor start van de activiteit betaal je 85% van de totaalkosten.
  • Tussen 2 weken en 1 week voor start activiteit tot één week voor start activiteit betaal je 70% van de totaalkosten.
  • Tussen 2 en 4 weken voor start van de activiteit betaal je 50% van de totaalkosten.
  • Tussen 4 en 6 weken voor start activieit betaal je 25% van de totaalkosten.
  • Voor zes weken van start activiteit betaal je €50.

Het advies is om een reisverzekering af te sluiten, waardoor je bij calamiteiten een beroep hierop kunt doen,

Het kan zijn dat er bij bepaalde retraites andere annuleringsvoorwaarden gelden, afhankelijk van de accommodatie. Als dat het geval is ontvang je de annuleringsvoorwaarden voor de specifieke retraite bij boeking per mail.

Annulering door overmacht

Bij ziekte kan het zijn dat de activiteiten van Marion worden vervangen door een collega. Als dit niet het geval is dan wordt het bedrag wat je hebt (aan)betaald volledig gerestitueerd.

In het geval van niet door kunnen gaan van activiteiten op last van de overheid (zoals met de Coronamaatregelen) zullen de workshop/intensives (van maximaal twee dagdelen) online plaats vinden en vind er geen restitutie van het reeds betaalde bedrag plaats. (Aan) betalingen van retraites die niet door mogen gaan vanwege overheidsmaatregelen worden in overleg doorgeschoven naar een volgende retraite of gerestitueerd.

 Nieuwsbrief

Bij het aanmaken van een account in het momoyogasysteem van Natural Alignment ben je automatisch ingeschreven voor het ontvangen van de nieuwsbrief van Natural Alignment via Mailchimp. Deze nieuwsbrief verschijnt 4 a 6 keer per jaar. Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kun je je na ontvangst uitschrijven onderaan de pagina

CONTACTGEGEVENS

Natural Alignment

Marion Meuffels

Gerardusplein 21

5644 NG Eindhoven

Kvk 17256677