workshops

critical alignment intensives

Intensives zijn extra lange lessen die geschikt voor diegenen die bekend zjn met Critical Alignment Yoga.

Tijdens de intensive wordt je vanuit de heldere CAY techniek uitgenodigd om direct waar te gaan nemen en zelfonderzoek te doen. Zo raak je steeds meer verbonden met het pure ervaren:  -uit je hoofd, in je lijf. Dat brengt je naar een intiemere verbinding met lichaam, gevoel, emotie en realiteit.

In het  directe ervaren in het moment kan (fysieke) spanning vanuit de ondersteuning van de adem worden verzacht en losgeweekt. De gebieden raken beter doorbloed en meer ontspannen. Als de verharde spieren en weefsels weer in beweging komen, wordt het skelet steeds minder in een vorm ‘gedwongen’. Hierdoor neemt de mobiliteit van de gewrichten en de wervelkolom toe. Door te ontspannen binnen de dynamische houdingen krijgen de onderliggende, diepere spier- en botstructuren ook de mogelijkheid deze ontspanning actief te ondersteunen. Door vanuit deze ontspanning te bewegen wordt er weer kracht opgebouwd in de houdingsspieren van het lichaam.

Hierdoor komt het lichaam meer in balans en neet het een meer open houding aan. De adembeweging krijgt meer ruimte en kan makkelijker circuleren.  De beweging wordt vrij doorgegeven door het lichaam.

Dit kan de volgende impact hebben

  • meer kracht en helderheid 
  • bewustworden van grenzen
  • meer zelfvertrouwen
  • meer compassie voor zichzelf  en anderen
  • meer mildheid en vreugde 

Deze intensives worden 1x per maand gegeven op zondagochtend (behalve in februari 2022) in de vetrouwde studio op de Aalsterweg in Eindhoven .  Lees verder voor de praktische info en inschrijven.

 

critical alignment intensives – praktische info

tools
tools

één losse intensive € 33,50

strippenkaart 3 intensives € 93,00 (te gebruiken t/m 19 juni 2022)

strippenkaart 5 intensives €145,00 (te gebruiken t/m eind 2022, data’s najaar volgen)

Eindhoven, Studio Yoga en Adem, Aalsterweg 181b

Inschrijven en betalen via momoyoga, volg de link van de datum van de intensive van je keuze. Koop je een meer-strippenkaart dan kun je de overige data aansluitend boeken. Let op: als een bestaande account hebt bij AnahataYoga, is deze nog steeds actief, maar om MomoYoga te kunnen moet je eenmalig opnieuw inloggen bij Natural Alignment 

Twijfel je of deze intensive (s) voor jou geschikt is? Mail Marion om te overleggen. Een van de meest gestelde vragen is of dit niet te intensief is als je gewent bent aan lessen van 1 of 1,5 uur. Dan kan ik je geruststellen: het is heel goed te doen, er is voldoende afwisseling tussen actie en rust en doordat de intensive langer duurt dan een normale les zal je gaan ervaren dat de ontspanning dieper en langer doorwerkt.