workshop kennismaken met CAY

workshop kennismaking met CAY

In de workshops wordt er gewerkt rondom een thema.

De workshop kennismaken met CAY bestaat uit drie dagdelen in drie weken. Je maakt kennis met de CAY techniek en werkwijze in de speciale tools die daarbij horen. 

Dagdeel 1: Je leert het stripje en het viltrolletje te gebruiken en waarderen. Je gaat ervaren hoe je door middel van de externe druk kun gaan verzachten in de rug. Door aanwezig te blijven en bewust in deze gebieden te ademen. Tegelijkertijd ga er ervaren dat er ruimte ontstaat in buik, het centrum van ontspanning en in de borst, het centrum van lichtheid. Als de verharde spieren en weefsels weer in beweging komen, wordt het skelet steeds minder in een vorm ‘gedwongen’. Hierdoor neemt de mobiliteit van de gewrichten en de wervelkolom toe.

Dagdeel 2: Je maakt kennis met omgekeerde houdingen en het hoofdstandbankje. 

Dagdeel 3; Je maakt kennis met het houten boogje en hoe je dit kunt gebruiken in achteroverbuigingen, vooroverbuigingen en meer. Veraasend hoe de yogahoudingen meer diepgang krijgen en je steeds meer de relatie tussen ontspanning en kracht gaat ervaren.

 Kijk hieronder wanneer en waar deze workshop gegeven wordt.

 

tools

23 januari 2022, 10.00 - 12.30

eindhoven, studio yoga en adem

kosten € 32,50

Critical alignment intensive

van 10.00 – 12.30. Een intensieve lange les in de vertrouwde studio op de Aalsterweg. Het thema is: innerlijke rust door gronding. In de opbouw van deze intensive ervaar je steeds meer innerlijke rust, doordat het accent wordt verlegd van je hoofd naar je bekken en hielen.

tools

10 april 2022, 10.00 - 12.30

eindhoven, studio yoga en adem

kosten € 32,50

Critical alignment intensive

van 10.00 – 12.30. Een intensieve lange les in de vertrouwde studio op de Aalsterweg. Het thema is: “opbloeien”. Deze intensive is gericht op het ontspannen en verlengen van de bovenrug waardoor de hartstreek steeds ruimer gaat voelen. Ruimte voor vreugde, acceptatie en lichtheid.