werkvormen

Critcal Alignment Yoga

critical alignment yoga

Deze yoga is gericht op het bewustworden en doorbreken van stress, voorkeurshoudingen en (onbewuste) spanningspatronen in het lichaam.  Kenmerkend is de heldere techniek en het gebruik van speciaal ontwikkelde hulpmiddelen. Deze yoga werkt niet alleen op fysiek niveau, maar ook mentaal en emotioneel. Mindfulness is geïntegreerd in de beoefening van CAY.  CAY brengt ontspanning in je lichaam en in je leven.  

 

adem en meditatie

ADEm & meditatie

Adem is leven! De adem lijkt heel gewoon en vanzelfsprekend, maar het hele leven is gebaseerd op de ademstroom.  Door bewust te ademen wordt je levenstroom (prana) verdiept, verruimd en verfijnd. Dit heeft een positieve imvloed op hoe je je voelt en hoe je denkt. Het lichaam-geest systeem komt tot rust. Je hartritmevariabiliteit en je zenuwstelsel komt meer in balans.  Meditatie vloeit daar heel natuurlijk uit voor. Niets doen, alleen maar zijn.

 

natuurbeleving

Natuurbeleving

Naar buiten! Wandelen in de natuur brengt je letterlijk in beweging. Je energie gaat stromen en  het groen kalmeert het brein en het zenuwstelsel. 
In de natuur beweeg je je voorbij eigen ideeen en overtuigingen. Je perspectief wordt verruimt. Je slaat nieuwe wegen in ontdekt nieuwe panorama’s.
De natuur is prachtige spiegel voor waar jij op dit moment staat en hoe je je levenspad bewandeld. Vanuit het weken met symboliek kunner er diepgaande inzichten worden gekregen.